rosegal
Christmas Rosegal Wishlist:
Rosegal online shopping sitesi Christmas deals 2017 ,Christmas deals ve Christmas 2017 rosegal gibi kelimelerle internette yılbaşı kombinleri,yeni yıl indirimleri ya da yeni yıl fırsatları gibi konularda araştırma yaparken mutlaka karşıma çıkıyor.Rosegal Christmas Sales - Rosegal yılbaşı fırsatları o kadar güzel ki.Sitede büyük bedenden tutunda,ev dekorasyonuna,aksesuara kadar türlü seçenekler mevcut.Bedava kargo,güzel indirimler Rosegal online alışveriş sitesini çok daha cazip hale getiriyor.Bende  yılbaşı gecesi kombinleri içeren  Rosegal Wishlist - dilek listesi hazırladım,gelin beraberce Christmas Rosegal Wishlist ime göz gezdirelim.
rosegal-christmas
Eğer klasik,şık tasarımlardan hoşlanmayan genç bir kızsanız böyle Rosegal Christmas Santa Claus dress-Noel Baba Baskılı elbise sizi herkesten farklı,şirin bir havaya sokacaktır.
Rosegal-shoes
Altına tercih edebileceğiniz Rosegal high heel boots-Topuklu Bot lar ile kıyafetinize biraz feminenlik katabilir,kesinlikle sıradan olmazsınız.
Rosegal-earrings
Bu kıyafet yeterince gösterişli olduğu için ben olsam takı olarak sadece Rosegal Snowflake drop earrings-Kar tanesi küpeleri tercih ederim.Kesinlikle farklı bir tarz oldu.
Rosegal-plussize
Biraz kilolu bir bayansanız Rosegal büyük beden elbise  seçeneklerine mutlaka göz atmalısınız.Kiloluyuz diye partilere gitmeyecek miyiz gideriz hemde bunun gibi Rosegal plus size-büyük beden elbiseyle gecenin yıldızı bile oluruz.Taptaze ve çekici durmuyor mu?
Rosegal-stiletto

Sadece bir gece ne olsa giyilir böyle şık Rosegal Stiletto lar ile bu kıyafeti tamamlayabiliriz.
Rosegal-bag
Geçmişte ayakkabı ve çanta mutlaka aynı renk ve desende olmalıydı oysa artık fark yaratma devri bu Rosegal fruit shaped bag-elma çanta ile kesinlikle gözler üzerinize çevrilecektir.

Christmas Rosegal wishlist, .Rosegal wishlist ve  yılbaşı gecesi kombinleri mi nasıl buldunuz?Sıradan olmayan çok farklı umutlarla dolu bir yeni yıl gecesi olsun.Sevgiler...

24 Yorumlar

  1. Ne kadar hoş kombinler

    YanıtlaSil
  2. Çanta ve küpeler çok şık.😍

    YanıtlaSil
  3. aaaa sen bu yılbaşı beni çok borca sokacaksın bu gidişle... Hepsini de çok beğendim.

    YanıtlaSil
  4. Stiletto ve küpelere bayıldım <3

    YanıtlaSil
  5. çanta çok ilginç gerçekten..apple simgesine ne kadar da benziyo..🙂 telif haklarını istemesin sakın apple?😀 ayrıca küpe,de hoşuma gitti..hepsini aldıysanız,güle güle kullanın,yeni yılınız kutlu olsun şimdiden..🙂

    YanıtlaSil
  6. Amanın bunlar çok güzel :)

    YanıtlaSil
  7. Çok orijinal ve güzel seçimler ablacığım :) Küpelere ayrıca bayıldımm :)

    YanıtlaSil